Salut!

Bine ai nimerit pe umila mea pagina electronica, unde imi astern de obicei gandurile. Sper sa iti placa ce vei citii aici si poate, de ce nu, sa te inspire si pe tine. Vizionare placuta!

Citat inspirativ: " Mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu iubesti niciodata! "

Etichete

marți, 8 noiembrie 2011

SFG 2011


Se pot creea multe!
Se pot creea legaturi. Se pot creea imagini noi. Se pot creea noi oameni.
E pe punctul de a incepe! Editia a VIII- a a festivalului Serile Filmelor Gay si- a redeschis si anul acesta portile spre a fi patrunse. Acest festival este dedicat exclusiv Filmelor cu tematica gay avand drept public nu doar comunitatea, si in primul rand toate persoanele interesate sa cunoasca, sa- si deschida orizonturile, indiferent de orientare, religie sau culoare.
Totusi, in ciuda dedicarii exclusive asupra filmelor, acest festival, SFG, cuprinde si multe alte ramuri captivante; Scenete de teatru, Prezentari de moda, Galerii de arta, Dezbateri pe tema sexualitatii, a contactului sexual protejat, Actiuni de ecologizare, si multe altele.
Anul acesta, ca in fiecare an, Serile Filmelor Gay nu ne va dezamagi. Dinamismul cu care se va desfasura aceasta perioada a festivalului, 14- 20 noiembrie, va fi unul plin de culoare si incantare.
Ca voluntar al acestui festival as dorii ca prin acesta scurta prezentare sa va exprim dorinta mea ca toti cei interesati sa fie prezenti. Ve- ti fi surprinsi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu