Salut!

Bine ai nimerit pe umila mea pagina electronica, unde imi astern de obicei gandurile. Sper sa iti placa ce vei citii aici si poate, de ce nu, sa te inspire si pe tine. Vizionare placuta!

Citat inspirativ: " Mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu iubesti niciodata! "

Etichete

duminică, 20 decembrie 2009

The story of angel

Saturday, 19 December, 2009 21:55:25 ( ora de editare)

The story of an angelCapitolul 1.

Din vremuri destul de indepartate un invincibil blestem isi alege drept victime tineri adolescenti supunandu- i la o viata grea plina de durere si singurate. Acesta "boala" dateaza din cele mai vechi timpuri pana in vremurile noastre.
Este vorba despre un blestem ce aduce in fata victimei imposibilitatea de a- si alege propiul curs in viata. O singura alegere, un singur drum, o singura soarta!
Povestea asta isi are inceputul in timpul unui mare razboi ce se purta intre oameni secolului XXI si monstrii insetati de sange despre care nu se stie nimic. In timpul acestui razboi un mic copil se naste, un copil ce- si are sorta pecetluita inca de la prima gura de aer trasa in pieptul sau micut, de la primul scanget speriat de focul lumii aprinse de razboi.
< Flacari ce inconjoara casa, oameni inecati in lacul rosu ce- i inghitea si, multa durere... >

" - Domnisoara Niyu, daca stiam ca va- ti incris la acest curs ca sa trageti un pui de somn m- as fi pregatit inaite cu un pat bine dotat... " ce saracastica profesoara, bineinteeles suparata de lipsa de atentie.
" - Imi pare rau, doamna profesoara, nu am facut asta intentionat, doar ca nu prea am avut timp sa ma odihnesc, dat fiind ca... " Niyu, fata care va da curs povestii...
" - Dat fiind ca, am o oarecare autoritate aici, vei explica problema ta in cadrul oreler pe care le vei petrece dupa program! "
" - Dar nu pot sta dupa program, trebuie sa... "
" - Ti- am, spus vei explica problema in cadrul orelor de dupa program. Acum poti sa- ti continui 'activitatea'Niyu, o fata ce inca nu- si cunostea destinul pe care in sinea ei simtea ca nu vrea sa- l cunoasca, traia singura, de aceea trebuia sa se intretina.
Timpul petrecut la munca, ce ar trebui sa- i asigure un trai mai bun, ii aducea mari probeme cand venea vorba de atentia necesara la scoala...

Desi vi sa- r parea ca problemele acestei tinere tin doar de cele sociale, ei bine in mare nu va inselati, doar pentru moment. in scoala circula un zvon cum ca Niyu ar putea vedea spirite...
Colegi, radeau de ea, spuneau ca doar vrea sa iasa in evidenta, dar colegi nu stiau adevarul.

Sunday, 20 December, 2009 16:16:45 ( ora de editare)

" - Bine ati venit la orele de dupa program! Indiferent din ce motive va aflati aici as vrea sa stiti ca nu- mi pasa... " ursuzul profesor caruia nu- i pasa de probleme altora ci doar de bani pe care ii castiga dupa urma orelor petrecute cu acesti copii.
" - Chiar va trebui sa stam patru ore aici? "
" - Da, domnisoara Niyu! Te deranjeaza? "
" - Probabil ca da, din moment ce am intrebat... "
" - Daca ai ceva mai bun de facut te rog sa pleci, dar in drumul catre iesire fa o oprire in biroul directorului! "
...

< Ce idiotenie! Daca plec voi mai primi alte ore in plus... Cata... >

" - Buna! Tu esti Niyu, fata despre care se vorbeste in scoala? Eu sunt Mya, tot in primul an, dar in clasa C. Stii, avem acelas curs impreuna. " Mya? fata din primul an, clasa C. O fata plina de energie care parea ca- ti da si tie din energia ei.
" - Eu sunt Niyu, dar nu tin minte sa te fi vazut la curs... "
" - Probabil ca nu. De ce crezi ca sunt aici? Am lipsit de la majoritatea cursurilor. Totusi am fost odata, dar tu dormeai.
Spune- mi, chiar poti sa vezi spirite? "
" - Daca ti- as spune ca da ai rade si tu de mine, deci hai sa zicem ca nu... "
" - Pacat! Mi- ar fi placut sa fie adevarat... "<< CAPITOLUL 2. in cursul saptamanii viitoare >>

2 comentarii: