Salut!

Bine ai nimerit pe umila mea pagina electronica, unde imi astern de obicei gandurile. Sper sa iti placa ce vei citii aici si poate, de ce nu, sa te inspire si pe tine. Vizionare placuta!

Citat inspirativ: " Mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu iubesti niciodata! "

Etichete

joi, 5 martie 2009

Posibil doar in Romania

Ceva ce am vazut azi .Foarte taree...posibil doar la noi.Cand veneam de la scoala,am vazut o mare "nenorocire".Un chiosc de ziare a fost "vandalizat".Am pus in ghilimele fiindca nu s-a intamplat nimic grav,doar un geam a fost crapat.Ce era mai important si mai interesant era ca...la fata locului sa prezentat o duba plina cu jandarmi pentru a rezolva problema.Erau vreo opt-noua,toti in uniformele lor formale."-Sa gandidim problema,ca doar nu suntem animale!", si-au spus ei stand in loc uitanduse:ba unu la altu,ba la geamul ce a avut de suferit.Trageau toti din tigari nebuneste,gandind tragic problema.Pana la un moment dat cand li sau aprins beculetul:"-Bai,noi am terminat aici!".Auzind asta s-au inbarcat toti in duba si au plecat.Oare au gasit vinovatul sau crima a ramas nerezolvata?Nu stim;mai gandim problema.

2 comentarii:

  1. Poi o sa-mi cer drepturile ca vad ca pana la urma toti imi preiau cuvintele!
    Si in legatura cu articolul : detalii,detalii...mai intereseaza pe cineva daca s-a rezolvat? s-au prezentat acolo si atat,nu e treaba lor sa afle restul.

    RăspundețiȘtergere