Salut!

Bine ai nimerit pe umila mea pagina electronica, unde imi astern de obicei gandurile. Sper sa iti placa ce vei citii aici si poate, de ce nu, sa te inspire si pe tine. Vizionare placuta!

Citat inspirativ: " Mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu iubesti niciodata! "

Etichete

sâmbătă, 14 martie 2009

Din suflet..

-Oau!14 martie,inca o zi din calendar,o zi ca toate celelalte,sau poate ca nu...
Intradevar nu este o zi oarecare,este un nou inceput pentru cineva,pentru cineva drag mie.Cred ca va-ti dat seama deja:e ziua ei.Da e o fata,o buna prietena.Nu puteam sa trec cu vederea faptul ca e ziua ei(bineinteles)si,dat fiind ca amandoua detinem cate un blog,m-am decis sa-i fac un mic cadou aici,folosind cuvinte pe un ecran.
Zilele trecute am intrebat-o:"-Daca ai avea o stea,cum ai vrea sa se numeasca?".Daaap...mi-a zis,numai ca eu nu pot sa va zic ;P s-ar supara pe mine sau m-ar da in judecata :))...Am glumit!
Oricum,cu ocazia asta m-am decis sa-i ofer...propria stea:
-E NUMAI A TA!-
-S-o tii sanatoasa!:))E verde =)) cred ca ti-ai dat seama :P.Numele il stii tu :* ;)
Nu stiu daca mai e necesar sa spun,dar totusi o sa zic:-Iti doresc toata fericirea din lume,sa fi iubita,sa ti se implineasca toate dorintele(cele mai ascunse ;))si sa ai un viitor stralucit!Dar cel mai important:sa nu-ti uiti prietenii :*.
Acum in final,pentru ca nu mai am timp sa scriu,iti urez un sincer:"-LA MULTI ANI!"siii....
-Asta e tot!....I hope you wont mind because I did this.Is just for you Ella,because I and other people care obout you!:*

LOVE...your friend,
Anko!

3 comentarii:

 1. Multumesc! Una din dorinte a fost sa isi amintesca ei de mine,fara sa le zic eu...Ma bucur ca tu ti-ai amintit! Si ma bucur ca ai facut-o verde :))) si nu inteleg de ce ai scris 12 februarie...?
  si sa stii ca nu-mi uit prietenii ;) o sa vezi tu ce-ti fac eu tie azi daca faci ce ai zis ieri!

  RăspundețiȘtergere
 2. LA MULTI ANI! @cu lumina stinsa:)))
  .
  Paste fericit alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere