Salut!

Bine ai nimerit pe umila mea pagina electronica, unde imi astern de obicei gandurile. Sper sa iti placa ce vei citii aici si poate, de ce nu, sa te inspire si pe tine. Vizionare placuta!

Citat inspirativ: " Mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu iubesti niciodata! "

Etichete

sâmbătă, 8 mai 2010

Era frig, era moarte... era calm

Era calm, la fel ca- n totdeauna, dar departe de atingerile tuturor. Doar privirile il ajungeau in acel rece cavou.
Nu spunea nimic si asta era dureros, caci pe chipul sau era schitat un zambet linistit, dar monstruos...
Nu incerc a definii, deplina lui racire, nici zambetul ce il purta cu ochii inchisi si sange rece si inchegat in vene. Dar ma intreb de ce dupa atata timp nu il cunosc desii era ruda, era vecin.
Pana si ceilalti vorbeau de intamplari stupide, dar niciunul nu spunea de ce mi- a dat el mie. O ciocolata, atat si doar atat... dar multe altele la rand.
De ce in camera era o caldura de necuprins, iar el rece intr- un dreptunghi prins?
De ce inauntu era o liniste de nepetruns, iar afara rasete haotice resunau dupa apus?
El doarmea, mai respira si, mai deschidea ochii din cand in cand, eu il vedeam imi zambea mai cald, mai calm, dar voi meschini, nu il lasati sa- si duca odihna pe trepte linistite intre rude ranite, intr- un rece cavou.
" - Taceti, vreau sa dorm! "
Era frig, dar lui ii era cald, costumul ala il tinea drept.
Era moarte, toti plangeau si sufereau, dar el... era calm.
" - Sa se odihnesca in pace! "

Nu vom uita de tine, nu voi uita de ciocolata ta! I.M.

2 comentarii:

 1. Bhay, tocmai acum ai stiut si tu sa apari in viata mea, chiar acum knd eu te uitasem, de ce, ce urmaresty acum, vii tocmai acum ca sa rascolesti ce`a fost, te`am iubit odata, te`am iubit candva, acum e prea tarziu, nu ai stiut sa pretuiesti ceea ce ai avut, pt. tine as fi facut orice, dar acum nu as mai ridica nici un pai de jos, gandeste`te ce ai pierdut, asa`i k doare acuma??? Stii mel aia"ti`am dat jumatate din inima mea"?si acum o ascult de foarte multe ori. k asa ai facut thu, poate inca te mai aflii in inima mea, dar ca altceva, nu ca ceea ce ai fost inainte pt mine....oricum de uitat pe tn nu am sa te uit niciodata, ca stii, niciodata, dar niciodata nu e dat sa mai iubesc asa cum am facuto in prima clipa cand te`am intalnit.
  Trec mai departe....cum am spus e mult prea tarziu acum...de intalnit o sa n intalnim din nou, asta e sigur si o sa avem timp pt. a discuta intre 4 ochi...

  se stie..ink ff bn, aa..sa`ti aduc aminte k nu a fost tocmai corect atunci knd ai vb de pe tel meu cu cn nu trebuia??vb knd ne intalnim in bucuresti...pana atunci..pa
  sigur acest comentariu nu a fost postat pt tine
  imi pare rau

  RăspundețiȘtergere